In de media

DE PATRIJZENHOFDARTERS IN DE MEDIA:

Rond ons darttoernooi stonden wij regelmatig in de krant. Een overzicht van al deze berichten vindt u hieronder (zijn te openen via PDF & JPG).

Op dinsdag 28 januari 2014 stonden wij na ons 2de toernooi in de Barneveldse Krant. Het artikel geschreven door Robin Hazeleger vindt u hier.

Zaterdag 10 januari 2015 stonden wij weer in de krant. Dit ter promotie van ons 3de Patrijzenhoftoernooi. Het eerste artikel vindt u hier, het diepte-interview met een van onze leden (geschreven door ons lid Marijn Bouw) vindt u hier. 

Na ons 3de toernooi stonden wij weer in de krant, dit keer een mooi stuk met de grote winnaar Dennis Bravenboer, het artikel vindt u hier.

Het artikel voor het 4de darttoernooi, editie 2016 vindt u hier, het artikel na het darttoernooi, dat stond op de voorpagina van de sportbijlage van de Barneveldse Krant, vindt u hier.

Voor ons 5de (lustrum) Patrijzenhof Darttoernooi stonden wij wederom in de krant, een mooi artikel voor het toernooi hier, een mooie (sponsor) advertentie hier en na afloop van ons toernooi in de maandag krant hier.

Voor ons 6de Patrijzenhof Darttoernooi stonden wij wederom in de krant, een mooi artikel voor het toernooi hier een mooie (sponsor) advertentie hier en na afloop van ons toernooi in de maandag krant, die staat hier.

Voor ons 7de Patrijzenhof darttoernooi stonden wij wederom in de krant, een mooie bedank advertentie hier,  een diepte interview met 1 van de 7 koppels vindt u hier.

Ook na het toernooi stonden wij nog 2 maal in de krant, maandag 21 januari 2019, hier,  in de Barneveldse Krant en donderdag 24 januari 2019, hier, in de Barneveld Vandaag.

Ook voor en na de 8ste editie van ons patrijzenhof darttoernooi stonden wij weer in de barnevelde krant, een interview met Enri & Herco van Roekel (2 broers) vindt u hier, een vraag gesprek met de hoofdorganisator vindt u hier, de sponsoradvertentie staat hier.

Op maandag 20 januari stond er ter afsluiting van ons darttoernooi ook weer een artikel in de krant, deze vindt u hier.

Hieronder staan alle artikelen van ons laatste toernooi ook los:

Interview Broertjes Van Roekel 16-01-2020

Op de Man Af

Advertentie 17-01-2020

Krant Winnaar 20-01-2020