Contact

Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties voor ons? U kunt dan een e-mail sturen naar info@patrijzenhofdarters.nl.

Wilt u zich opgeven voor ons darttoernooi, stuur dan een e-mail met daarin uw naam, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer naar bovenstaand e-mailadres. Meer info over het toernooi 2020 vindt u hier.

Ook wij hebben facebook. Like US!!!! via deze link. Via facebook houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen rond onze club en ons toernooi. Vanaf juli 2019 maken we elke week namen bekend & welke poule van ons darttoernooi van 19 januari 2019.

Benieuwd naar onze Patrijzenhof? Klik dan op deze link (tik in Patrijzenhof, Barneveld) en wandel door onze straat met google maps.

PATRIJZENHOFDARTERS IN DE MEDIA:

Rond ons darttoernooi stonden wij regelmatig in de krant. Een overzicht van al deze berichten vindt u hieronder (zijn te openen via PDF).

Op dinsdag 28 januari 2014 stonden wij na ons 2de toernooi in de Barneveldse Krant. Het artikel geschreven door Robin Hazeleger vindt u hier.

Zaterdag 10 januari 2015 stonden wij weer in de krant. Dit ter promotie van ons 3de Patrijzenhoftoernooi. Het eerste artikel vindt u hier, het diepte-interview met een van onze leden (geschreven door ons lid Marijn Bouw) vindt u hier. 

Na ons 3de toernooi stonden wij weer in de krant, dit keer een mooi stuk met de grote winnaar Dennis Bravenboer, het artikel vindt u hier.

Het artikel voor het 4de darttoernooi, editie 2016 vindt u hier, het artikel na het darttoernooi, dat stond op de voorpagina van de sportbijlage van de Barneveldse Krant, vindt u hier.

Voor ons 5de (lustrum) Patrijzenhof Darttoernooi stonden wij wederom in de krant, een mooi artikel voor het toernooi (hier), een mooie (sponsor) advertentie (hier) en na afloop van ons toernooi in de maandag krant (hier).

Voor ons 6de Patrijzenhof Darttoernooi stonden wij wederom in de krant, een mooi artikel voor het toernooi hier een mooie (sponsor) advertentie hier en na afloop van ons toernooi in de maandag krant, die staat hier.

Voor ons 7de Patrijzenhof Darttoernooi stonden wij wederom in de krant, een mooie bedank advertentie: Poster bedankadvertentie Een diepte interview met 1 van de 7 koppels:

gerhard

Ook na het toernooi stonden wij nog 2 maal in de krant, maandag 21 januari 2019 in de Barneveldse Krant en donderdag 24 januari 2019 in de Barneveld Vandaag.

daniel.PNG

Barneveld Vandaag 24-01-2019