Toernooi

Op 2 maart 2013 organiseerden wij ons 1ste Patrijzenhof darttoernooi. In de zaal bij de Elstar streden 40 man op 8 borden voor de felbegeeerde eerste plaats. Paul Brands werd de winnaar door in de finale van de winnaarsronde Arie Blankenspoor te verslaan met 4-1. In de verliezers ronde versloeg Arjan van den Brink in de finale Frans van Laar met 3-0.

Op 18 januari 2014 organiseerden wij de 2de editie van dit toernooi. Dit keer hadden wij een nieuwe locatie gevonden, namelijk bij Hoefslag Barneveld . Verdeeld over 11 dartbanen streden 64 man om de felbegeerde hoofdprijs. De finale van de verliezers ronde ging tussen Erwin Hommerson en Jan Franken (3-1 winst Erwin) De grote winnaar van de dag werd Dennis Bravenboer. Hij won de finale van de winnaarsronde met 4-0 van Rijk Jonker. Dit keer hadden we ook een prijs voor de hoogste uitgooi, deze was voor Richard van Wijnen (112).

De 3de editie vond plaats op 17 januari 2015. De finale in de verliezers ronde ging tussen Michel Pater en Marco Ploeg (4-1 voor Michel). De finale van de winnaarsronde ging tussen Dennis Bravenboer en Paul Brands. Dennis won de finale met 4-1 en prolongeerde zijn titel. Hoogste uitgooi van de dag was voor Bert van de Veen (122).

De 4de editie vond plaats op 16 januari 2016, wederom bij Hoefslag. Dit keer was het toernooiveld uitgebreid naar 96 man/vrouw. De finale van de verliezers ronde ging tussen Hans Tromp en Henk Besselsen. Hans won de spannende wedstrijd met 4-3. De finale in de winnaarsronde ging tussen Adrie Brink en Dennis Bravenboer. Dennis was voor de derde keer op rij de beste door dit keer de finale te winnen met 4-1. De hoogste uitgooi was voor Gert  Liefting (148). De meeste 180’ers in de poule werden gegooid door Dominique van Heusden (2 stuks). Beste vrouw was Debbie Lozeman.

De 5de editie (LUSTRUM) vond plaats op zaterdag 21 januari 2017 met 96 deelnemers (waaronder 9 dames). De finale van de verliezers ronde ging tussen Ap van Leeuwen en Gerard van Tuil. Ap won de finale met 4-2 en werd de winnaar van de verliezers ronde 2017. De finale van de winnaarsronde ging tussen Herco en Enri van Roekel (2 broers). Enri was zijn broer de baas door de finale te winnen met 5-2. Hoogste uitgooi was 137 (Jarco Bravenboer) en de meeste 180’ers Enri van Roekel. Beste dame was dit keer Brandien Top.

De 6de editie vond plaats op zaterdag 20 januari 2018 met 96 deelnemers (waaronder 9 dames). De finale in de verliezersronde werd gewonnen door Gijsbert Top die met 4-2 won van Eelco Druijff. De finale in de winnaarsronde ging tussen Bastiaan Fredriksen en Martijn van Hal. Martijn won de finale met 5-1 en was de grote winnaar van de 6de editie. Hoogste uitgooi was 140 (Martijn van Hal) en de meeste 180’ers Enri van Roekel (4 stuks). Beste vrouw was Dymphie den Hollander en de loserprijs was voor Jacqueline Franken.

De 7de editie vond plaats op zaterdag 19 januari 2019 met 96 deelnemers, waarvan 7 dames. De finale in de verliezersronde werd gewonnen door Willem Jongbloed die met 4-2 won van Peter Romijn. De finale in de winnaarsronde ging tussen de winnaar van 2018 Martijn van Hal en een debutant Daniel Lijsevelt. In een spannende finale ging Daniel er met de winst vandoor door met 5-4 te winnen. Martijn van Hal had tevens de meeste 180’ers (6 stuks) van het totaal van 26 die over de hele dag werden gegooid. De hoogste uitgooi was maar liefst 160 (Hans Tromp) en de beste dame werd Gjetty Schuite.

De 8ste editie van ons darttoernooi vond plaats op zaterdag 18 januari 2020. Onder de 96 deelnemers bevonden zich 6 dames. De finale in de verliezersronde ging tussen Hans Tromp & Rob Lassche. In de finale die ging om the best of 5 werd Hans de winnaar door met 3-1 te winnen van Rob. De finale in de winnaarsronde ging tussen Martijn van Hal & Wietze Boersma (debutant). De finale werd een spannende wedstrijd die werd gewonnen door Wietze met 5-4. Daniel Lijnsvelt had de meeste 180’ers (2 van de in totaal 20 gegooide), hoogste uitgooi was voor Gert van Harskamp (158), de beste dame in onze einduitslag werd Dymphie den Hollander) .

Hieronder de foto’s van de prijswinnaars editie 2020.

Voor een overzicht van alle uitslagen van al onze toernooien, verwijzen wij u naar het kopje uitslagen.

Editie 2022 zal plaatsvinden op zaterdag 15 januari 2022. Mocht u zich willen opgeven stuur dan een e-mail. Like onze facebookpagina voor het laatste nieuws over ons toernooi.

Omdat het toernooi in de loop van de jaren aardig is gegroeid, hebben wij besloten om met ingang van 2017 een huishoudelijk reglement te maken. Dit geldt voor alle deelnemers en de mensen die ons toernooi bezoeken. Het reglement staat hier.

Het deelnemersveld voor editie 2022 staat hieronder: